Investeer en ontvang 8% rendement

HOP ON

Investeer in mijn brasserie/proeflokaal en ontvang een gegarandeerd rendement van 8%.

Deze aanbieding geldt voor vrienden en kennissen die de overname van Café La Strada een warm hart toedragen.  Je inleg zal dan ook uitsluitend voor dat doel worden gebruikt.

 

Doel : 50.000 euro

Looptijd : max. 5 jaar

Rendement : 8% per jaar

 

Er is geen ondergrens aan het bedrag dat je in kan leggen, we proberen gezamenlijk een bedrag bijeen te krijgen dat ervoor zorgt dat de nieuwe onderneming een vliegende start kan maken.

Behalve dat je vanzelfsprekend je inleg volledig terugkrijgt en 8% per jaar rendement krijgt, geniet je ook van gratis consumpties in het proeflokaal. Dit is een drankje of belegd broodje naar keuze per jaar voor iedere  50 euro die wordt ingelegd.

Elke vorm van investeren kent risico’s, dat valt op iedere site te lezen die geld inzamelt. Kijk maar eens op geldvoorelkaar.nl, collincrownfund.nl of horecacrowdfunding.nl . Het grote nadeel van deze sites zijn echter de enorme kosten die de crowdfunder achter de scherm moet betalen, maar liefst  4.000 euro per maand op 100.000 euro!

Omdat ik de aanbieding aan vrienden en kennissen doe, geldt voor mij des te meer dat ik iedere investering zal terugbetalen. Ik ga geen vriendschappen in de waagschaal stellen. De zekerheid daarvoor is de goede baan die ik heb, een winstgevend softwarehuis en binnenkort een horeca-onderneming waar veel potentie in zit en die direct omzet zal genereren. En omdat er na de overname geen hypotheek rust op het horeca-object is er geen immens hoge huur waar de kroegen in de meeste plaatsen gebukt onder gaan. Ook is er geen brouwerij-verplichting zodat ik de vrijheid heb om het direct om te bouwen naar een proeflokaal met goede speciaalbieren, gesteund door collega-ondernemers in Heiloo en Alkmaar.

Hoe te investeren?

Stort wat je wilt inleggen op Raborekening NL59RABO0331344688 t.n.v. M.E. Otte. Vermeld als referentie je naam en emailadres. Je krijgt van de storting een bevestiging  en dat de looptijd begint. Tegelijkertijd zal ook mijn accountant geïnformeerd worden die een register bijhoudt van de aangegane verplichtingen. Tenslotte zal de stand op deze site telkens worden bijgewerkt. Je inleg blijft anoniem voor anderen.

Wat gebeurt er met je investering?

Natuurlijk wil je weten wat er met je geld gaat gebeuren. Het zal voor 100% worden geïnvesteerd in de vernieuwing van de binnenzijde van het café. Het belangrijkste is daarbij is het vervangen van het meubilair en de lampen zodat het overdag ook ingezet kan worden als brasserie.
Een ander aandachtspunt is het omtoveren van de biljartruimte tot een sfeervolle evenementenruimte. In deze ruimte kunnen feesten worden gehouden maar ze zal vooral gaan dienen voor een groot scala aan live-optredens van muziekbands.

Heb je interesse in om in Café La Strada te investeren?

Veel gestelde vragen

Ik heb een half jaar geleden een bedrag gestort maar heb het nu opeens nodig voor iets anders, kan dat ?

Ja dat kan.  Het rendement wordt dan gedeeld door de periode waarin het uitstond verdeeld over 4 kwartalen. Stel, je hebt 1.000 euro ingelegd en je wilt dit na 7 maanden terug. Je krijgt dan 1.000 euro terug plus 4% rendement over de eerste twee kwartalen.

Ik heb geïnvesteerd maar wil straks het bedrag terugkrijgen op een andere manier dan dat ik het heb gestort , kan dat ?

De terugbetaling inclusief rendement geschiedt op dezelfde rekening als waar je het ingelegde bedrag destijds van heb overgemaakt. Deze transparantie geldt voor iedere inleg.

Ik wil mijn ingelegd bedrag vermeerderen, kan dat ?

Ja dat kan. Voor elk aanvullend bedrag dat wordt ingelegd gelden dezelfde condities en de datum van inleg bepaalt de start van de looptijd.

Stand

Neem contact op


Wil je eerst meer informatie dan kan je contact met mij opnemen. Je vraag zal nog dezelfde dag worden beantwoord.
Scroll Up